Varmista taksi ennakkoon – Taksit.fi kilpailuttaa sinulle taksimatkan

Tulevan taksikyytisi kilpailutat helposti Taksit.fi-palvelun avulla. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään. Saat tarjoukset tunnin sisällä tarjouspyynnön jättämisestä. Kokeile rohkeasti. Tässä on muutama vinkki matkoista, joille palvelu soveltuu erinomaisesti.

Pitkä matka ovelta ovelle

Taksilla Tampereelta Helsinkiin – eikös se ole kamalan kallista? Pyydä tarjous matkallesi täältä ja voit yllättyä iloisesti. Taksilla matkustat pitkänkin matkan edullisesti ja mukavasti suoraan ovelta ovelle. Sinä päätät aikataulut eikä sinun tarvitse sovittaa omia menoja joukkoliikenteen vuorojen tai vuokra-autojen noutopaikkojen mukaan. Taksi kuljettaa jopa 8 henkilöä näppärästi perille. Palvelussamme voit ilmoittaa helposti kaikki osoitteet, joissa poiketaan matkalla.

Lentoasemalle ajoissa ja huolettomasti

Lennolta ei parane myöhästyä. Pyydä vaikka pari päivää ennen lentoasi tarjous taksimatkallesi palvelustamme, hyväksy saamasi tarjous ja saat kuljetuksesi hoitavan taksiyrityksen yhteystiedot myös sähköpostiisi. Löydät palvelustamme kaikkien Suomen lentokenttien tiedot. Helsinki-Vantaan kentän löydät, kun valitset kunnaksi ”Vantaa” ja kirjoitat osoitekenttään ”lento”, niin voit valita Terminaalin 1 tai 2. Kotimaan kohdekentällä on huolettomampaa, jos varmistat taksin myös sinne. Kaikilla maakuntien kentillä kun ei ole aina takseja päivystämässä varsinkaan hiljaiseen aikaan.

Kilpailuttamalla taksimatkasi etukäteen vältät yllätykset, kun on aika lähteä kentälle tai pitää päästä perille. Matkamyynnistä valitsemasi taksi odottaa sinua juuri sovittuna aikana ja etukäteen sovittuun hintaan. Autossa et tarvitse maksuvälineitä, vaan pääset sujuvasti terminaaliin heti, kun auto on pääovella. Ostosta saamasi kuitti on helppo liittää matkalaskun liitteeksi.

Junalle, bussille ja laivalle ilman parkkihuolia

Juna- tai bussimatka ostettu ja nyt pitäisi päättää, miten matkustat asemalle. Vai menisitkö suoraan bussireitin varrelle pikavuoropysäkille. Ennen kuin päätät, kokeile palvelumme kautta, miten liityntämatka hoituisi taksilla. Sinä päätät taksin saapumisen aikataulun ja voit varmistaa, että ehdit junalle tai bussille varmasti ja huolettomasti. Löydät palvelustamme kaikkien Suomen juna- ja linja-autoasemien sekä tärkeimpien pikavuoropysäkkien tiedot. Valitse ensin kunta ja kirjoita sitten osoitekenttään ”rauta” niin pääset valitsemaan oikean rautatieaseman. Samalla tavalla kirjoittamalla ”linja”, palvelu löytää linja-autoasemat ja ”pika” löytää pikavuoropysäkit. Kun lähdet laivamatkalle, niin ”satama” tarjoaa kaikki terminaalit valittavaksi. Pyydä siis tarjous liityntämatkallesi täältä ja keskity nauttimaan matkastasi. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään, joten miksipä et kokeilisi, millaiseen tarjoukseen taksit pystyvät.

Kokoukseen ja matkan voit käyttää työntekoon

Tärkeä tapaaminen tulossa ja aamulla pitäisi lähteä ajoissa liikkeelle omalla autolla, kun parkkipaikkakin pitää etsiä. Vai menisitkö junalla ja otat riittävästi varmuutta, jos tulee viivytyksiä matkalla? Älä suotta stressaa matkasta, vaan keskity kokoukseen valmistautumiseen. Kilpailuta taksi vaikka edellisenä iltana palvelussamme, niin voit nukkua yösi rauhassa ja aamulla pääset suoraan kokouspaikalle ilman huolen häivää. Voit keskittyä matkalla tulevan kokouksen kulkuun tai lukea vaikka aamun uutiset mukavasti ilmastoidun taksin takapenkillä. Tilaa on myös läppärin käytölle ja puhelut hoituvat häiriöttä. Melkein kuin oma työhuone siis käytössäsi, kun varmistat taksin etukäteen palvelustamme täältä.

Turvallinen taksi läheisellesi

Haluatko varmistaa, että läheisesi pääsee turvallisesti taksilla perille. Jos vanhempasi saapuu kaupunkiin, etkä pääse heitä itse hakemaan, voit ostaa taksikuljetuksen valmiiksi palvelumme kautta. Nuorison saa kotiin viikonlopun vietosta, kun tilaa luotettavan taksin sovittuna aikana, eikä matkalla tarvita rahaa taksimatkan maksuun. Kuljetuksen hoitaa paikallinen Taksiliiton jäsenyrittäjä varmasti ja turvallisesti. Saat taksiyrityksen sähköpostin sekä puhelinnumeron heti matkan maksamisen jälkeen. Näin tiedät, kuka vastaa matkan onnistumisesta ja saat yhteyden kuljettajaan tarvittaessa kaikissa tilanteissa. Pyydä tarjous läheisesi taksimatkalle tästä.

Ostokset kotiin ja paketit saman päivän aikana perille

Lähikauppa tuo ruokakassit kotiin, kodinkoneliike kuljettaa pesukoneet ja muut härvelit, mutta sinun on suunniteltava omat menosi liikkeiden kuljetusaikataulujen mukaan. Miksi tämä ei voisi toimia toisin päin? Sinä päätät, milloin ostoksesi on oltava ovellasi. Palvelumme kautta saat kilpailutettua myös tavarakuljetukset helposti. Tarjouspyynnössä voit kertoa, minkä tyyppisestä ja kokoisesta kuljetuksesta on kyse, Kaikki, mikä kulkee henkilöautolla, kulkee myös taksilla. Kun teet tarjouspyynnön palvelussamme ja valitset saapuneista kuljetustarjouksista mieleisesi, saat tietää heti kuka kuljetuksen suorittaa ja voit lähettää hänelle vaikkapa sähköpostilla tai tekstiviestillä tarvittavaa lisätietoa kuljetuksen yksityiskohdista esim. kuitin, jolla tavara luovutetaan.

Palvelu soveltuu hyvin myös siihen, että lähetyksesi pitää saada saman päivän aikana perille eikä sinulla ole aikaa lähteä postittelemaan sitä minnekään. Taksi noutaa pakettisi ja vie suoraan perille. Kokeile jo tänään palveluamme myös tavarakuljetuksiin. Kilpailuta tavarakuljetuksesi tästä.

Taksit.fi palvelee koko maassa

Taksit.fi on taksimatkojen valtakunnallinen kilpailutuspalvelu, jonka toiminnasta vastaa Taksikuutio Oy. Taksikuutio on kotimainen Suomen Taksiliiton omistama palveluyhtiö. Taksit.fi- palvelussa on mukana useita satoja Taksiliiton jäsenyrittäjiä ympäri maan. Taksiyrittäjät tarjoavat asiakkaille palvelujaan itse määrittämällään hinnalla kuhunkin tarjouspyyntöön. Joskus hinta voi olla huomattavan alhainen pitkälläkin matkalla esimerkiksi silloin, kun taksi olisi muutoin tulossa tyhjänä takaisin edelliseltä kuljetukseltaan.

Taksit.fi-palvelun käyttö on asiakkaille ilmaista. Tarjouspyyntöjen teko ei sido asiakasta matkan ostoon. Sopimus kuljetuksesta asiakkaan ja taksiyrityksen välille syntyy silloin, kun matka maksetaan etukäteen verkkomaksuna tarjouksen hyväksymisen yhteydessä. Matkan maksamisen jälkeen asiakas saa kuljetuksen hoitavan taksiyrityksen nimen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Vastaavasti taksiyritys saa sopimuksen syntymisen jälkeen asiakkaan nimen, sähköpostin ja puhelinnumeron, jotta voi olla tarvittaessa yhteydessä asiakkaaseen.

Taksimatkojen kilpailutus soveltuu hyvin matkoille, joissa matkan tarve on tiedossa ennakkoon. Matkan lähtöön tulee olla vähintään kaksi tuntia.

Mikäli on tarve löytää taksi heti-kyydille, löytyy koko maan taksit kätevästi Taksihaku-palvelusta.

Taksit.fi – Helppo ja huoleton