Taksikortti maksuvälineenä

Taksikortti maksuvälineenä

Jos haluat ottaa asiakkailta vastaan maksuja valtakunnallisella Taksikortilla, sinun on tehtävä sopimus maksuvälinepalvelusta Taksikuutio Oy:n kanssa. Jos sopimus on tehty jo aiemmin Taksiliiton Yrityspalvelu Oy:n kanssa, ei uutta sopimusta tarvita. Jokaisella yrityksesi autolla on lisäksi oltava oma sopimuksensa, jossa on eritelty auton maksulaitetekniikka sekä maksupäätetunnus.

Sopimukset on siis aina oltava ajan tasalla sekä yrityksen että sen taksien osalta. Kun suunnittelet muutoksia, ole yhteydessä jo siinä vaiheessa Taksikuutioon, niin saat tarkemmat ohjeet.

Uusi sopimus ja sen käsittely

Täytä sopimus aina huolellisesti, sillä se nopeuttaa käsittelyä. Lähetä se allekirjoitettuna maksuliikennekeskuksen sähköpostiosoitteeseen. Sopimuksen käsittelyaika on noin 7 arkipäivää. Käsittelyaikaan vaikuttaa mahdollisesti myös maksunvälittäjän (esim. Semel, Verifone) toimenpiteet, jos niitä tarvitaan.

Jos täytät sopimusehdot, sopimuksesi astuu voimaan, kun sopimus on allekirjoitettu myös Taksikuutiossa.

Maksupäätteen on oltava sopimuksen mukainen

Saat oman kappaleesi sopimuksesta sähköpostiisi ja samassa viestissä ilmoitetaan päivämäärä, mistä alkaen Taksikortti-maksuvälinettä voi alkaa ottaa vastaan. Jos taksissa oleva maksupääte ei kuitenkaan ole sopimuksen mukainen, kortin vastaanottaminen ei onnistu.

Jos olet ottanut Taksikorttia vastaan ennen sopimuksen voimaantuloa, toimita kortin numero sekä kopio kuitista maksuliikennekeskukseen jälkiselvittelyä varten. Kuitin manuaalikäsittelystä voidaan periä palveluhinnaston mukainen veloitus.